magyar english

Belsőterek világítása

Üdözöljük a belsőterek világítása oldalon!

Az itt található képadatbázis építészhallgatók belsőtér tervezését hivatott segíteni. Az oldal fejlesztés alatt áll, kérjük hogy az oldallal kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket az "Üzenet" oldalon küldjék el!

A képek helyiség rendeltetéshez kapcsolódnak és arról tájékoztatnak hogy a gyakorlatból vett példák világítási szempontokból hogyan értékelhetők. A bemutatott képek a kép tulajdonosának hozzájárulásával kizárólag oktatási célra használhatóak fel.

A képadatbázis javasolt használata

1. Keresse meg és válassza ki azt a funkciót ill. rendeltetést amiről tájékozódni szeretne. Ennek eredményeként az adott funkcióju képek gyűjteménye jelenik meg a képernyőn. 

2. Az így megjelent képek fölött látható az a négy világítási minősítési szempont illetve az energetikai szempont aminek alapján minden kép minősítést nyert. (Jelen világítási szempontok jelenleg feltöltés alatt vannak, azaz nem minden kép esetben érhetőek el.)

3. A minősítő skálák tartományai szűkíthetők a csúszkák jobb- és baloldali határolásának mozgatásával. Az így beállított tartományba tartozó képekre szűkül a képgyűjtemény.

4. A gyűjtemény képeire klikkelve azok nagyított méretben jelennek meg. A jobbra és balra nyilak lenyomásával a következő illetve az előző kép jeleníthető meg.